Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g880g836kcal176g0g14.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 240g30kcal2.7g2.4g0.5g2.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 200g26kcal2.2g2g0.4g2.4g
Tomaatti 720g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g560g566kcal42.6g93g2.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g310kcal26.4g0g22.7g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g6385kcal549.6g273.6g328.6g55.4g
Valittu annoskoko3600g3192kcal274.8g136.8g164.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna1800g1596kcal137.4g68.4g82.2g13.9g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787