Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 719g1570kcal131.4g0g117.1g0g
Kieli naudan 719g1440kcal119.9g0g107.8g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1796g1368kcal33.8g278.4g3.6g18g
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g9053kcal582.6g601.6g460.2g61.2g
Valittu annoskoko3600g4527kcal291.3g300.8g230.1g30.6g
Annoskoko puolitettuna1800g2263kcal145.7g150.4g115.1g15.3g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641