Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16g0.7g1.8g
Soijakastike 325g196kcal16.8g30.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Fariinisokeri90g366kcal0g90.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g90g171kcal0g40.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g180g65kcal1.1g4g2g5g
Kuhafile, raaka2404g1731kcal389.4g0g16.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7490kcal825.6g391.8g281.2g23.8g
Valittu annoskoko3600g3745kcal412.8g195.9g140.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna1800g1873kcal206.4g98g70.3g6g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833