Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 885g1262kcal110.6g2.7g90.7g0g
Perunajauhot,rainbow804g2606kcal0.8g651.5g0.8g11.3g
Sokeri 684g2775kcal0g683g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Mansikka 473g220kcal2.4g39.8g0.9g9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g237g922kcal0g231.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 473g195kcal4.7g19.4g3.8g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g16032kcal239g3271.6g192.4g75.8g
Valittu annoskoko3600g8016kcal119.5g1635.8g96.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna1800g4008kcal59.8g817.9g48.1g19g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386