Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1200g2016kcal240g0g120g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g600g330kcal18.6g38.4g12g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g300g780kcal45g0.6g66g0g
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7134kcal624g237g402g57g
Valittu annoskoko3600g3567kcal312g118.5g201g28.5g
Annoskoko puolitettuna1800g1784kcal156g59.3g100.5g14.3g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570