Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1013g292kcal10.1g46.6g3g18.2g
Kaali, valkokaali1013g214kcal12.2g34.4g2g21.3g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g1254kcal56.4g205.2g11.8g94.4g
Valittu annoskoko3600g627kcal28.2g102.6g5.9g47.2g
Annoskoko puolitettuna1800g314kcal14.1g51.3g3g23.6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612