Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1443g3535kcal144.3g115.4g259.7g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl361g126kcal3.6g21.6g3.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)974g1558kcal26.3g26.3g146.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr361g1010kcal28.9g34.3g86.6g5.8g
Vesi361g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix65g33kcal1g6.5g0.3g0g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g12619kcal411.4g418.4g997g12.8g
Valittu annoskoko3600g6310kcal205.7g209.2g498.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna1800g3155kcal102.9g104.6g249.3g3.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523