Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g582g2793kcal30.8g372.4g133.8g5.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g166g765kcal0.8g0.8g84.8g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g831g4655kcal66.5g307.5g349.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g665g1696kcal39.2g21.3g158.9g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu399g503kcal43.9g1.2g35.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g66kcal0g16.5g0g0g
Liivate 13g46kcal11.4g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl665g2261kcal13.3g19.9g232.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g27290kcal411.8g1903g1990.4g11.8g
Valittu annoskoko3600g13645kcal205.9g951.5g995.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna1800g6823kcal103g475.8g497.6g3g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172664