Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g91g56kcal11.9g1g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen909g300kcal30g44.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 327g467kcal40.9g1g33.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki182g102kcal15.5g9.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1818g6239kcal185.3g1272.7g21.8g63.6g
Voi, 1 tl, 5 g273g1991kcal2.7g2.7g218.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g18307kcal572.6g2662g548.6g127.2g
Valittu annoskoko3600g9154kcal286.3g1331g274.3g63.6g
Annoskoko puolitettuna1800g4577kcal143.2g665.5g137.2g31.8g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741