Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2398g3430kcal479.7g0g167.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 300g682kcal15.2g52.6g42.2g17.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g540g1457kcal97.1g10.8g113.3g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g11419kcal1199.4g173g649g51.6g
Valittu annoskoko3600g5710kcal599.7g86.5g324.5g25.8g
Annoskoko puolitettuna1800g2855kcal299.9g43.3g162.3g12.9g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984