Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g167g917kcal0g0g100g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g500g2525kcal41g290g130g22.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1167g758kcal128.3g49g3.5g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Liivate 33g116kcal28.5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g133g56kcal0.4g13.3g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g667g3700kcal54g346.7g233.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g833g1583kcal37.5g133.3g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g20123kcal579.4g1864.4g1133.8g45g
Valittu annoskoko3600g10062kcal289.7g932.2g566.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna1800g5031kcal144.9g466.1g283.5g11.3g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892