Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1095g1562kcal136.9g3.3g112.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 299g177kcal29.3g9g1.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl1327g4884kcal384.9g0g371.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g531g3185kcal111.5g35g286.7g0g
Leivinjauhe 100g175kcal5.2g37.6g0g0.5g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g100g32kcal0g0g0g79.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)149g381kcal24.8g50.9g9.1g44.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g20792kcal1385.2g271.6g1561.6g249.8g
Valittu annoskoko3600g10396kcal692.6g135.8g780.8g124.9g
Annoskoko puolitettuna1800g5198kcal346.3g67.9g390.4g62.5g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488