Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)1800g4320kcal140.4g900g21.6g48.6g
Pesto (Pirkka)60g348kcal2.6g2.3g36.6g2.6g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g240g588kcal43.2g1.4g45.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g11121kcal390.4g1921.4g216.6g144.4g
Valittu annoskoko3600g5561kcal195.2g960.7g108.3g72.2g
Annoskoko puolitettuna1800g2780kcal97.6g480.4g54.2g36.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484