Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 998g1424kcal124.8g3g102.3g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1210g787kcal144g50.8g3.6g0g
Soijajauho rasvainen 212g988kcal73.1g49.8g49.8g25.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 121g391kcal35.1g8.5g24.2g37g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)121g309kcal20.1g41.3g7.4g36.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 121g816kcal32.5g8.3g70.2g14.9g
Leivinjauhe 61g106kcal3.1g22.9g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen151g1089kcal1.5g1.5g121g0g
Oltermanni, perinteinen605g2178kcal151.3g0g175.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g16175kcal1171g372.2g1108g227.4g
Valittu annoskoko3600g8088kcal585.5g186.1g554g113.7g
Annoskoko puolitettuna1800g4044kcal292.8g93.1g277g56.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603