Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi957g4306kcal62.2g574.1g200.9g29.7g
Voi, 1 tl, 5 g199g1455kcal2g2g159.5g0g
Mascarpone (250g)997g5203kcal44.9g44.9g538.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl797g2711kcal15.9g23.9g279.1g0g
Baileys, Irish Cream, Original399g1395kcal12.8g79.7g62.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g72g234kcal5.4g38.8g5g1.9g
Liivate 179g626kcal153.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g31859kcal593.6g1526.8g2491g63.2g
Valittu annoskoko3600g15929kcal296.8g763.4g1245.5g31.6g
Annoskoko puolitettuna1800g7965kcal148.4g381.7g622.8g15.8g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261242