Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g600g2700kcal46.2g408g96g21.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)300g1890kcal0g0g210g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g1200g2760kcal4.8g144g240g6g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g600g660kcal3g90g30g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)900g4599kcal40.5g513g306g63g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g25218kcal189g2310g1764g181.2g
Valittu annoskoko3600g12609kcal94.5g1155g882g90.6g
Annoskoko puolitettuna1800g6305kcal47.3g577.5g441g45.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496