Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1302kcal2.1g0.7g145.9g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g239g1390kcal52.4g47.6g121.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g449g1279kcal132.4g15.7g76.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g748g2042kcal149.6g7.5g164.5g0g
Pakastepinaatti rainbow897g180kcal27.8g4.5g7.2g11.7g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 598g159kcal19.7g18.5g0g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g150g401kcal42.6g3.6g23.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g14466kcal937g201.6g1145.4g23.8g
Valittu annoskoko3600g7233kcal468.5g100.8g572.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna1800g3616kcal234.3g50.4g286.4g6g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697