Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1067g1199kcal225.4g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)161g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha porsaan 12%533g1131kcal96g0g64g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1109kcal8g12g112g0g
Tomaattimurska, 1 prk533g143kcal3.2g28.3g1.1g7.5g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä133g413kcal14.7g0.1g37.3g0g
Juusto, mozzarella 133g348kcal24.8g0g27.1g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper533g1866kcal64g378.6g7.5g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g40g256kcal0.4g1.2g28.4g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g13534kcal881.4g863.4g672.8g20.4g
Valittu annoskoko3600g6767kcal440.7g431.7g336.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna1800g3384kcal220.4g215.9g168.2g5.1g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662