Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)212g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1149g1115kcal80.4g149.4g5.7g66.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1249g375kcal12.5g74.9g2.5g12.5g
Makaroni, pasta 375g1227kcal38.2g248.8g4.1g12.6g
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g7050kcal280.8g1012g168g211.8g
Valittu annoskoko3600g3525kcal140.4g506g84g105.9g
Annoskoko puolitettuna1800g1763kcal70.2g253g42g53g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284