Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1198g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen479g96kcal2.9g18.2g1.4g6.7g
Kurkku, tuore400g40kcal2.4g6.8g0.4g2.8g
Päärynä kuorittu 1119g485kcal3.5g89.5g1.1g43.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal51.9g8g8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g2632kcal150g342.4g36.2g156.6g
Valittu annoskoko3600g1316kcal75g171.2g18.1g78.3g
Annoskoko puolitettuna1800g658kcal37.5g85.6g9.1g39.2g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714