Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1167g1517kcal246.5g0g58.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g350g105kcal3.5g14g1g0g
Sipuli 292g88kcal3.6g14g0.6g5g
Porkkana 303g99kcal1.9g16.9g0.6g7.7g
Rypsiöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g47g173kcal0.5g39.2g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7210g4800kcal512g168.2g218.2g25.4g
Valittu annoskoko3605g2400kcal256g84.1g109.1g12.7g
Annoskoko puolitettuna1803g1200kcal128g42.1g54.6g6.4g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575