Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g42g253kcal8.9g2.8g22.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 67g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)112g292kcal29.2g1.7g19.1g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli42g30kcal4g1.7g0.8g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g28g31kcal5.1g0.6g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g42g91kcal10.5g0.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g1590kcal131g21.6g105.4g0.6g
Valittu annoskoko361g795kcal65.5g10.8g52.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna181g398kcal32.8g5.4g26.4g0.2g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104