Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g1.7g
Ruokakerma, Pirkka 10%63g75kcal1.8g2.8g6.3g0g
Oivariini, 60 (100g)1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 156g201kcal32.4g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g731kcal73g27.2g36.4g4g
Valittu annoskoko361g365kcal36.5g13.6g18.2g2g
Annoskoko puolitettuna181g183kcal18.3g6.8g9.1g1g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796