Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu150g243kcal41.7g0g8.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Ranskankerma Valio63g175kcal1.6g2.2g17.5g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g16g61kcal5.2g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g1034kcal99.6g14.6g63.2g2.8g
Valittu annoskoko361g517kcal49.8g7.3g31.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna181g258kcal24.9g3.7g15.8g0.7g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412