Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g38g8.3kcal0.9g1g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)56g101kcal10.7g0.1g6.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g47g5.2kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kurkku 19g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.5g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g626kcal37.8g26g41g5.6g
Valittu annoskoko362g313kcal18.9g13g20.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna181g157kcal9.5g6.5g10.3g1.4g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308