Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Porkkana keitetty19g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Ohrasuurimo 15g48kcal1.2g9.5g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.6g4.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g327kcal27.2g30.8g9.6g4g
Valittu annoskoko361g164kcal13.6g15.4g4.8g2g
Annoskoko puolitettuna181g82kcal6.8g7.7g2.4g1g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.3g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422