Kalakeitto Thain tapaan

Kiehauta vesi ja mausteet.

Suikaloi vihannekset ja lohi ohuiksi.

Lisää kaali ja pilkottu sipuli kiehuvaan liemeen ja vähennä lieden lämpöä siten ettei liemi kiehu.

Anna kypsyä 5 minuuttia, lisää sitten siitakesienet, lohi ja nuudelit.

Anna hautua 5 minuuttia.

Tarkista maku ja nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 579 grammaa

Lindssa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tom yam tahna (Sipce up)10g30kcal0.1g2.6g2.1g0g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Siitakesieni, luomu, pirkka21g7.3kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Lohifilee63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Sipuli, tuore10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisinuudeli Aroi (punnittu kuivana)16g56kcal1.3g13.3g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.3g6.4kcal0.2g0.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g462kcal28.2g36.6g22.2g3.2g
Valittu annoskoko362g231kcal14.1g18.3g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna181g116kcal7.1g9.2g5.6g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5.1g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93258