Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis480g537kcal105.5g0g14.4g0g
Herne kuivattu 599g1812kcal107.4g290.7g6g64.1g
Sipuli 103g31kcal1.3g4.9g0.2g1.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2398g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g12g30kcal1.3g0.4g2.6g0.2g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g5007kcal431.8g593.8g66g133.4g
Valittu annoskoko3612g2504kcal215.9g296.9g33g66.7g
Annoskoko puolitettuna1806g1252kcal108g148.5g16.5g33.4g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110