Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g749g449kcal11.2g97.4g0.7g6.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Hirvikäristys749g1124kcal149.8g0g44.9g0g
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 300g309kcal10.3g53.9g3.2g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g3953kcal347.8g338g99.6g45g
Valittu annoskoko3612g1977kcal173.9g169g49.8g22.5g
Annoskoko puolitettuna1806g988kcal87g84.5g24.9g11.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799