Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2793g567kcal16.8g106.1g8.4g39.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g210g31kcal2.1g4.2g0.4g2.9g
Rypsiöljy 98g865kcal0g0g97.8g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g3333kcal61.8g288.2g215.8g101.8g
Valittu annoskoko3612g1667kcal30.9g144.1g107.9g50.9g
Annoskoko puolitettuna1806g833kcal15.5g72.1g54g25.5g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927