Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 801g2568kcal214.5g0g191.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Makaroni, tumma 801g2882kcal108.2g526.5g24g47.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g701kcal47.6g0.1g55.1g0g
Tomaattipyree (Felix)200g160kcal6g32.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g1002g130kcal15.5g15g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g14295kcal901.2g1160.2g643.4g98g
Valittu annoskoko3616g7148kcal450.6g580.1g321.7g49g
Annoskoko puolitettuna1808g3574kcal225.3g290.1g160.9g24.5g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710