Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2260g3164kcal116.6g631.9g15.4g76.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g377g339kcal3g71.6g4.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka377g109kcal3.8g24.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 264g500kcal71.5g0g23.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g339g271kcal8.8g13.6g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g8768kcal407.4g1483.2g127g153.6g
Valittu annoskoko3616g4384kcal203.7g741.6g63.5g76.8g
Annoskoko puolitettuna1808g2192kcal101.9g370.8g31.8g38.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340