Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss1001g280kcal13g49g3g30g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%801g881kcal21.6g21.6g80.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto267g747kcal50.7g0g58.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)667g2235kcal80.7g438.3g15.3g46.7g
Tonnikala vedessä 801g836kcal179.7g0g12g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g708kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g11374kcal691.4g1017.8g498.4g153.4g
Valittu annoskoko3616g5687kcal345.7g508.9g249.2g76.7g
Annoskoko puolitettuna1808g2844kcal172.9g254.5g124.6g38.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047