Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1030g2354kcal195.7g0g175.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1004g462kcal17.1g80.3g8g16.1g
Valkosipuli 129g139kcal10.2g21g0.8g2.7g
Vesi515g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g773g2549kcal100.4g494.4g21.6g65.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g10g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g11102kcal648.8g1211.4g411.6g177.4g
Valittu annoskoko3618g5551kcal324.4g605.7g205.8g88.7g
Annoskoko puolitettuna1809g2776kcal162.2g302.9g102.9g44.4g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786