Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)35g43kcal0.8g9.5g0.1g0.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 22g50kcal3.1g0.4g3.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio22g14kcal0.3g0.9g1.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)22g57kcal5.7g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g750kcal59.2g37.2g39g7g
Valittu annoskoko362g375kcal29.6g18.6g19.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna181g188kcal14.8g9.3g9.8g1.8g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.1g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736