Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g79g79kcal5.6g11.8g0.9g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g19g77kcal4.7g0.4g6.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g483kcal25.8g48.4g20.4g6.4g
Valittu annoskoko362g241kcal12.9g24.2g10.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna181g121kcal6.5g12.1g5.1g1.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193