Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 69g45kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%45g77kcal4.4g3.3g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g269kcal11.8g29.4g10.2g3g
Valittu annoskoko362g134kcal5.9g14.7g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna181g67kcal3g7.4g2.6g0.8g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849