Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 273g66kcal4.9g6g0.8g6.3g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g6.4g20kcal0.5g3.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g351kcal14.4g29.8g15.4g15.4g
Valittu annoskoko362g176kcal7.2g14.9g7.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna181g88kcal3.6g7.5g3.9g3.9g
Arvot/100g100g49kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664