Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g104g63kcal10.4g4.5g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Mantelilastu (A la meira)42g250kcal10g2.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1712kcal68.8g22.6g152g0g
Valittu annoskoko363g856kcal34.4g11.3g76g0g
Annoskoko puolitettuna181g428kcal17.2g5.7g38g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231