Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 156g38kcal2.1g3g0.8g3.9g
Pekoni, paistettu 53g274kcal8.7g0g26.9g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g47g155kcal11.7g0g12.2g0.5g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1115kcal60g12.2g90.6g8.8g
Valittu annoskoko363g557kcal30g6.1g45.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna181g279kcal15g3.1g22.7g2.2g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018