Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g166g194kcal4.7g6.6g16.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.2g0.8g2.4g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)83g136kcal20.8g0.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1255kcal76.2g109.4g55.2g4.8g
Valittu annoskoko363g628kcal38.1g54.7g27.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna181g314kcal19.1g27.4g13.8g1.2g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781