Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.5g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g175g480kcal29.7g0g40.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g1.2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g3.7g6.7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g96g347kcal13.5g63.5g2.8g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g1738kcal90.4g139g88g16g
Valittu annoskoko362g869kcal45.2g69.5g44g8g
Annoskoko puolitettuna181g434kcal22.6g34.8g22g4g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913