Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g66g9kcal1.2g0.3g0.3g0.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Oliivi kivetön musta rainbow11g19kcal0.1g0.6g1.8g0g
Arla Apetina Feta 3%44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton101g144kcal12.1g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Peruna (vanha, kuorittu)82g68kcal1.5g14.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g634kcal46.6g36g31.8g4.6g
Valittu annoskoko363g317kcal23.3g18g15.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna181g159kcal11.7g9g8g1.2g
Arvot/100g100g87kcal6.4g5g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248