Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2000g1360kcal244g78g4g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1000g1900kcal45g160g120g0g
Karpalo, pakaste400g88kcal1.6g14g2.8g13.2g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g200g858kcal152g7g22g0g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g8552kcal919.4g518g297.6g26.4g
Valittu annoskoko3620g4276kcal459.7g259g148.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna1810g2138kcal229.9g129.5g74.4g6.6g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567