Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1600g3258kcal286.4g0g236.8g0g
Linssi, punainen, Go Green800g2600kcal192g392g8g96g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g12576kcal987g924.8g508.8g245g
Valittu annoskoko3620g6288kcal493.5g462.4g254.4g122.5g
Annoskoko puolitettuna1810g3144kcal246.8g231.2g127.2g61.3g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122