Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä320g240kcal13.1g40g2.6g9.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g560g532kcal112g0g3.9g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g240g156kcal3.8g36g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g32g90kcal6.4g1.6g6.4g0.3g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl16g98kcal1g7.5g7g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g12g65kcal0g0g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow32g112kcal2.6g25g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g2611kcal279.8g224.4g55.2g22g
Valittu annoskoko3624g1306kcal139.9g112.2g27.6g11g
Annoskoko puolitettuna1812g653kcal70g56.1g13.8g5.5g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351