Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)361g1551kcal27.1g245.3g49.4g12.6g
Voi 120g872kcal1.4g0.5g97.8g0g
Liivatelehti, gelatiini29g101kcal24.7g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml241g7.7kcal0.7g0.7g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer962g4954kcal37.5g538.7g288.6g51g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio962g3174kcal67.3g125g259.7g0g
Sokeri 204g830kcal0g204.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl721g2453kcal14.4g21.6g252.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g28077kcal346.2g2319.6g1896.4g127.2g
Valittu annoskoko3624g14039kcal173.1g1159.8g948.2g63.6g
Annoskoko puolitettuna1812g7019kcal86.6g579.9g474.1g31.8g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125252