Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi74g155kcal6.3g28.1g2.2g20g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Hirvenjauheliha oma saalis500g560kcal110g0g15g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g3838kcal270.2g366.2g138.4g60g
Valittu annoskoko3624g1919kcal135.1g183.1g69.2g30g
Annoskoko puolitettuna1812g960kcal67.6g91.6g34.6g15g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467