Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1000g966kcal30.1g195.9g3.2g9.9g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1000g250kcal10g55g0g14g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g250g750kcal40g5g62.5g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g250g820kcal70g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7250g10068kcal653.4g523.8g592g52g
Valittu annoskoko3625g5034kcal326.7g261.9g296g26g
Annoskoko puolitettuna1813g2517kcal163.4g131g148g13g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777