Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1753g2981kcal350.7g0g175.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl53g473kcal0g0g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g491g363kcal22.1g63.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g18g40kcal1.9g6.7g0.6g0g
Oregano, kuivattu 18g54kcal1.9g3.8g1.8g7.5g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g526g2052kcal152.5g3.2g152.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7252g12217kcal1075.2g203.6g769.6g29g
Valittu annoskoko3626g6109kcal537.6g101.8g384.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna1813g3054kcal268.8g50.9g192.4g7.3g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556